Assortiment

De beste oplossing, direct leverbaar

Een breed en diep elektrotechnisch leveringspakket, optimale informatievoorziening en snelle levering, daar staat Schuurman Groothandel in Elektrotechniek voor. Van eenvoudige tot complexe elektrotechnische componenten en van gangbare tot innovatieve toepassingen, graag maken wij ons sales- en servicetraject voor u waar.

Productkennis

Als onderdeel van de Schuurman Groep en met behoud van het stabiele en vertrouwde karakter van het familiebedrijf staat Schuurman Groothandel in Elektrotechniek garant voor persoonlijk contact, deskundig advies en volledige product- en marktgerichtheid. Van installatiemateriaal voor woning-, utiliteitsbouw en industrie tot geïntegreerde toepassingen van domotica- en telematicasystemen, wij leveren u de kennis en de producten.

Flexibele mensen

Afnemers rekenen er op dat de benodigde elektrotechnische componenten op tijd en in de juiste hoeveelheid en volgorde beschikbaar zijn op de werkplek. De procesindustrie moet er van op aan kunnen dat vitale reserveonderdelen direct voorhanden zijn bij calamiteiten. Daar bent u zeker van met de flexibele mensen en voorraad van Schuurman Groothandel in Elektrotechniek.

Leveringszekerheid

Continuïteit en leveringszekerheid zijn in iedere sector van belang. Door onze transparante logistieke informatiestroom kunt u 24 uur per dag uw product-, kosten- en leveringsstatus opvragen. Of het nu gaat om generieke of speciale artikelen, door onze veerkracht in voorraad en orderafhandeling zorgen wij er voor dat u altijd kunt beschikken over de juiste producten bij u op de zaak of de projectlocatie.

Duurzaamheid

Wij geloven in een duurzame samenleving waarin de mens zijn leven naar behoefte kan inrichten. Ons doel is om samen met onze klanten deze droom te realiseren en te genieten van oplossingen die de technologie ons biedt. Hiervoor leveren en ontwikkelen wij duurzame én mensgerichte elektrotechnische producten, systemen en totaaloplossingen voor de installatiemarkt. Wij blijven ook na 90 jaar in deze opdracht dè schakel tussen producent en gebruiker.

Schuurman Groothandel in Elektrotechniek: Geïnspireerd door mens en technologie.

Klik hier voor het volledige assortiment

 

NEWS

Blijf Up-To-Date
Voor het meest recente nieuws verwijzen wij u graag naar de internationale pagina van Fegime. Klik...
>> lees verder

Philips LED Campagne
Optimize and save Fegime en Philips lanceren de derde gezamenlijke internationale...
>> lees verder

Nieuwe website FEGIME Nederland
in november is de nieuwe website van FEGIME Nederland gelanceerd.
>> lees verder